Auto Sallon Andi

Gjeni veturën tuaj perfekte!

Veturat e fundit

PSE DUHET TË NA ZGJEDHNI NE

IMPORTI I NJË GAME TË GJERË

Kompania jonë bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.

FINANCIMI I VETURES

Tani kemi filmar bashkëpunimin me banka të ndryshme, ku keni mundesi pagese edhe me Kredi, përmes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

BESUESHMëria Nga klientët

Tani, në sallonin tonë gjithnjë e më tepër do të gjenden automjetet e trendëve më të njohura dhe kualitetin më të lartë. Fal besueshmërisë dhe korrektësisë, tani numri i klientëve u rrit.