Auto Sallon Andi

Audi A6 2.0 TDI Ultra Matrix S Tronic

2017
Audi A6

  • Km 280000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 2000
  • Viti 2017
  • Ngjyra Bardhë
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë