Auto Sallon Andi

Citroen C3 1.6 BlueHDi Société Attraction

2016
Citroen C3

  • Km 150 000 km
  • Marshi Manual
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 1.6
  • Viti 2016
  • Ngjyra Bardhë
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë