Auto Sallon Andi

Mercedes-Benz A 180 CDI

2011
Mercedes-Benz A-Class

€14
  • Km 220000 km
  • Marshi Manual
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 2.0
  • Viti 2011
  • Ngjyra Kaltër
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë
Të ngjashme