Auto Sallon Andi

Peugeot 208 1.4 e-HDi Active Automatik

2012
Peugeot 208

  • Km 180 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 1.4
  • Viti 2012
  • Ngjyra Bardhë
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë