Auto Sallon Andi

Range Rover Evoque Pure Tech 2.2 Td4

2015
Land Rover Range Rover Evoque

  • Km 270 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 2.2
  • Viti 2015
  • Ngjyra Kaltër
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë