Auto Sallon Andi

Range Rover Sport 3.6 TD V8 HSE

2007
Land Rover Range Rover Sport

  • Km 260 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 3.6
  • Viti 2007
  • Ngjyra Hiri
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë