Auto Sallon Andi

Seat Ibiza 1.6 TDI DSG

2019
Skoda Ibiza

  • Km 140 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 1.6
  • Viti 2019
  • Ngjyra Kaltër
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë