Auto Sallon Andi

Skoda Octavia 1.6 Tdi DSG

2014
Skoda Octavia

  • Km 210 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri N/A
  • Viti 2014
  • Ngjyra Kuqe
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë