Auto Sallon Andi

Skoda Octavia VRS 2.0 TDI

2019
Skoda Octavia

  • Km 280 000 km
  • Marshi Automatik
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 2.0
  • Viti 2019
  • Ngjyra Hiri
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë