Range Rover Evoque Pure Tech 2.2 Td4
Range Rover Evoque Pure Tech 2.2 Td4
Contact for a price
Make:
Lange Rover
Model:
Range Rover Evoque
Transmission:
Automatic
Year:
2015
Km:
270,000
Engine Size:
2.2
Fuel Type:
Diesel
Offer Type:
Te reja

Range Rover Evoque Pure Tech 2.2 Td4

2015
270,000
Diesel
Contact for a price
Make:
Lange Rover
Model:
Range Rover Evoque
Engine Size:
2.2
Transmission:
Automatic
Year:
2015
Km:
270,000
Fuel Type:
Diesel

Na Kontaktoni

    Auto Salloni ANDI është njëra prej kompanive për shitjen dhe blerjen e automjeteve në Kosovë. Kompania jonë bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.
    Copyright © 2022. All rights reserved.