Range Rover Sport 3.6 TD V8 HSE
€9,300
Make:
Lange Rover
Model:
Range Rover Sport
Transmission:
Automatic
Year:
2007
Km:
260,000
Engine Size:
3.6
Fuel Type:
Diesel
Offer Type:
Te shitura

Range Rover Sport 3.6 TD V8 HSE

2007
260,000
Diesel
€9,300
Make:
Lange Rover
Model:
Range Rover Sport
Engine Size:
3.6
Transmission:
Automatic
Year:
2007
Km:
260,000
Fuel Type:
Diesel
Offer Type:
Te shitura

Na Kontaktoni

    Auto Salloni ANDI është njëra prej kompanive për shitjen dhe blerjen e automjeteve në Kosovë. Kompania jonë bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.
    Copyright © 2022. All rights reserved.