Auto Sallon Andi

2012
Volkswagen Golf

  • Km 250 000 km
  • Marshi Manual
  • Karburanti Naftë
  • Motorri 1.6
  • Viti 2012
  • Ngjyra Hiri
SHËNIM
Mundesi pagese edhe me Kredi, permes “NLB Bank”, “Raiffeisen Bank”, “Kep Trust”, dhe “Virtus Lending”.

Kalkulatori Financiar

Çmimi i veturës (€)
Norma e Interesit (%)
Periudha (Muaj)
Parapagesa (€)
Pagesa mujore
Totali i interesit
Totali për pagesë
Të ngjashme