Rreth Nesh

Auto Salloni ANDI është njëra prej kompanive për shitjen dhe blerjen e automjeteve në Kosovë. Kompania jonë bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.

Në fillim kompania merrej me shit-blerjen e automjeteve të thjeshta siç janë: Volkswagen, Mercedes dhe Opel.

Me kalimin e kohës, duke e ngritur potencialin e shitjes dhe blerjes, kompania jonë filloi të bëhej më e fuqishme, filloi dhe transporti i automjeteve nga vendet evropiane.

Tani, në sallonin tonë gjithnjë e më tepër do të gjenden automjetet e trendëve më të njohura dhe kualitetin më të lartë. Fal besueshmërisë dhe korrektësisë, tani numri i klientëve u rrit.

Sot, kompania bën shitjen e prodhimeve të të gjithë prodhuesve kryesorë evropiane dhe botëror të automjeteve.

Për ne, çdoherë është inkurajuese kur ju dëgjojmë të kënaqur.

Prandaj, veprojm me përsosmëri, për t’ju ndihmuar ju që të bëni përzgjedhjen me të mirë, me çmimin më të volitshëm.

Play Video
Na ndiqni
Auto Salloni ANDI është njëra prej kompanive për shitjen dhe blerjen e automjeteve në Kosovë. Kompania jonë bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.
Copyright © 2022. All rights reserved.